English versionDeutsch Version

100 års jubilæum i Jels Fiskeriforening

Ud over det traditionelle fyldige aktivitetsprogram for både børn og voksne i 2011 ønskede vi at fremhæve nedenstående særlige bemærkelsesværdige aktiviteter i løbet af året.

• Se vores 104 siders Jubilæumsskrift fra 1911-2011 lige her. Alle medlemmer har fået dette skrift udleveret gratis.

• Reception lørdag den 7. maj 2011 kl. 13.30 - 17.30 i »Valhal« ved Jels Friluftsscene, hvor der bl.a. var forevisning af diverse undervandsoptagelser af livet i Jels Søerne samt foredrag om lystfiskeri. Programmet for dagen så sådan ud:

• Kl. 13.30: Borgmester Egon Fræhr åbnede receptionen

• Kl. 13.50: Indlæg og udnævnelse af æresmedlem v/ Fiskeriforeningens formand Børge Baagø Hansen

• Kl. 14.15: Filmforevisning af undervandsoptagelser af livet i Jels søerne

• Kl. 16.00: Foredrag ved fiske-journalist, Jakob Sørensen som fortalte om hans mange rejseoplevelser med fiskestangen. Jakob er bl.a. kendt som fast skribent i Sportsfiskeren og har rejst rundt i verden med rygsæk og fiskestang

• Kl. 17.30: Afslutning

• Tirsdag den 7. juni kl. 19.30 var der officiel indvielse af en særlig handikapvenlig fiskebro i Jels Midtsø ved Jels Voldsted.

• Årlige internationale fiskekonkurrence søndag den 25. september 2011 kl. 06.00 - 16.00, der bød på ekstraordinære overraskelser.

Se hvordan vi fejrer vores 100 års jubilæum i 2011Se hvor du kan købe dit fiskekort til Jels SøerneSe hvad vores juniorafdeling laverSe hvem der blev kåret til Årets fisker i Jels